Govorili su da je loša svekrva i da ne podnosi Georginu, pa pokazala pravo lice: "Sve su to laži"

Dolores stala uz Ronalda i Georginu

Govorili su da je loša svekrva i da ne podnosi Georginu, pa pokazala pravo lice: "Sve su to laži"

Endin Čaušević

Prethodnih sedmica dosta se špekulisalo o tome da Cristiano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodriguez više nisu u tako dobrim odnosima, te da se njihova veza bliži kraju. Nakon lavine špekulacija da im slijedi ljubavni krah oglasila se i majka portugalskog igrača Dolores Aveiro za koju se govorilo da s Georginom nija u dobrom odnosu, ali njen potez je sada dao jasnu sliku o svemu.

Portugalski i španski mediji su prvi objavili informacije da veza Ronalda i Georgine nije baš najbolja u posljednje vrijeme i da se "šuška" kako bi se oni mogli razići u narednih nekoliko mjeseci.

Ronaldo i Georgina nisu željeli da komentarišu navode ovih tabloida, ali su nakon toga počeli objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama za koje mnogi vjeruju da su bili njihov način demanta.

Špekulisalo se da Ronaldo nije previše sretan ponašanjem svoje izabranice, te da je sve počelo nakon njihovog dolaska u Saudijsku Arabiju gdje se Georgini baš i nije išlo.

Međutim, svim tim pričama u kraj je odlučila stati Ronaldova majka Dolores koja živi u Madeiri. Špekulisalo se da ona i Georgina nisu baš "legle" jedna drugoj i da ona nije odobravala ljubavnu vezu svog sina, no i to se ispostavilo sada netačnim.

Za Dolores su govorili da je tip svekrve koju sve žene žele izbjeći i da Georgini svaki put jasno stavlja do znanja da nije sretna što je s njezinim sinom.

Oglasi

No, ispostavilo se da Dolores i Georgina imaju totalno drugačiji odnos. Ronaldova mama je nakon svih špekulacija u tabloidima odlučila prva da se oglasi i jasno da do znanja da u vezi Cristiana i Georgine sve funkcioniše kako treba.

Georgina Rodríguez y la madre de Cristiano zanjan todas las polémicas sobre  su relación

"Sve su to laži. Svaki par na svijetu se ponekad svađa i to je sasvim normalnom. No, sve što je napisano o njima je apsolutna laž", poručila je Dolores portugalskim medijima koji su je uspjeli pronaći u jednoj radnji u Madeiri.

Dolores je na ovaj način odlučila stati u kraj svim tim špekulacijama, ali i jasno pokazati ni da priče o tome da ona ne podnosi Georginu nisu tačne.

O motivo da zanga entre Dolores Aveiro e Georgina Rodríguez - a Ferver -  Vidas

Ronaldo i Georgina zajedno su već sedam godina, a upoznali su se u jednom butiku u centru Madrida dok je on nastupao za Real. Zajedno imaju dvoje djece, a pored toga Georgina odgaja i troje djece koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majki prije nego što je upoznao Georginu.

Također, oni se još uvijek nisu vjenčali, a ono što je također nedavno skrenulo pozornost javnosti jeste dokument koji se pojavio u javnosti i na kojem piše da je Georgina "robinja" Cristiana Ronalda, te da je na taj način njima dozvoljeno da žive u S. Arabiji zajedno iako nisu vjenčani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi