Antonella objavila fotku s Messijem, Georgina uzela mobitel i ostavila komentar koji otkriva sve!

Ko bi rekao da će se ovo desiti

Antonella objavila fotku s Messijem, Georgina uzela mobitel i ostavila komentar koji otkriva sve!

Admin Čaušević

Georgina Rodriguez i Antonela Roccuzzo su partnerice fudbalera koji su obilježili fudbal u posljednjih 20 godina, tj. Cristiana Ronalda te Lea Messija i čine se da između njih dvije nema zle krvi te jedna na drugu ne gledaju kao konkurenciju.

Zvijezda PSG-a i Argentine Lionel Messi u ponedjeljak je prisustvovao je gala događaju dodjele Laureus nagrade sa suprugom Antonelom Roccuzzo.

Ovaj 35-godišnji fudblaer je u ponedjeljak navečer primio dvije nagrade. Dobio je nagradu "Laureus Svjetski sportista godine", a zatim je u ime Argentine preuzeo nagradu "Laureus najbolja ekipa svijeta".

Ponosna Antonela oglasila se na Instagramu kako bi čestitala Messiju, napisavši da živa legenda fudbalske igre zaslužuje svako priznanje koje mu se dodijeli, pa i više od toga.

Mnoge poznate ličnosti komentarisalu su Antonelinu objavu, a posebnu pažnju izazvao je komentar Georgine Rodriguz koja je posljednjih sedmica u centru pažnje zbog svog odnosa sa Cristianom Ronaldom.

Oglasi

"Veoma lijepa", glasio je kratak, ali i vrlo jasan komentar šta dugogodišnja Ronaldova partnerica misli o Messijevoj supruzi.

Georginin komentar je izazvao veliki broj lajkova i pozitivnih reakcija što je jasan znak da ljepše polovine dvojice najboljih fudbalera imaju sasvim dobar odnos.

Georgina i Antonela prate jedna drugu na Instagramu. Glavni razlog je što oboje rade kao ambasadori brenda za brend sportske odjeće Alo Yoga.

Georginin komentar otkriva sve šta djevojka Cristiana Ronalda misli o supruzi Lionela Messija

I dok Antonela praktično cijeli život uživa u ljubavnoj idili sa Messijem i daleko je od paparazzija nešto slično se ne može reći za Georginu, pogotovo nakon Ronaldovog transfera u Al Nassr.

Sedmicama se špekulisalo o mogućoj krizi najglamuroznijeg para u svijetu sporta, navodno je Ronaldo bio sit svega te se pričalo i o raskidu.

Svim glasnima u kraj je stao odlučiti sam Ronaldo koji je objavio fotografiju iz luksuznog restorana kako se ljubi sa svojom životnom saputnicom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi