Dom iz snova: U ovoj 'skromnoj' kući živi Avdija Vršajević

Kuća se nalazi kod Tešnja

Dom iz snova: U ovoj 'skromnoj' kući živi Avdija Vršajević

Bivši fudbalski reprezentativac BiH Avdija Vršajević konačno je sredio dom da izgleda onako kako on i njegova ljepša polovina Lejla žele.

Kroz karijeru Vršajević je igrajući za renomirane klubove znatno obogatio svoj bankovni račun, a novac, čini se, investira u prave stvari. Tako je naš fudbaler odlučio da nešto uloži i u svoju troetažnu kuću koja je smještena u mjestu Vukovo nedaleko od Tešnja, a sa suprugom ju je uredio baš onako kako je želio.

"Ideja kojom smo se vodili bila da nam prvi sprat bude uređen po željama i zahtjevima supruge Lejle dok smo međsprat i potkrovlje radili u skladu s Avdijinim željama. Uspjeli smo postići određenu podijeljenost u stilovima po etažama", otkrio je arhitekt Armin Mešić, čiji uspješni studio Fo4a Architecture stoji iza ovog lijepog projekta.

U jednom dijelu kuće se, prema fotografijama koje je objavio portal buro247.hr, nalazi i stolni nogomet, a zid te prostorije krasi i dres Hajduka za koji je Vršajević svojevremeno uspješno igrao. 

Kako izgleda enterijer Vršajevićeve 'kuće iz snova' možete pogledati u galeriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi