Dotakao dno: Odom izgubio svijest nakon neumornog opijanja
Foto: Screenshot

Uznemirujući snimci

Dotakao dno: Odom izgubio svijest nakon neumornog opijanja

Endin Čaušević

Nekadašnji NBA košarkaš i dvostruki prvak sa LA Lakersima, Lamar Odom, već godinama prolazi kroz veoma turbulentan period u svom životu.

Odom je zbog problema s drogom u nekoliko navrata bio veoma blizu smrti, a iako je nakon toga obećao da će se promijeniti čini se da se to nije desilo. Nekadašnji NBA košarkaš je priznao da jednostavno ima potrebu da se drogira, ali to to više ne radi od te kobne 2015. godine.

Međutim, Odom je našao drugi način da upropasti svoj život jer se odao alkoholu. U kakvom rasulu je nekadašnji košarkaš Lakersa najbolje pokazuje video koji je osvanuo na društvenim mrežama. Odom je imao paklenu noć u jednom noćnom klubu, a nakon toga je kolabirao.

Čak su i zaštitari pokušali da pomognu Odomu koji se jednostavno srušio na pod, a video je zaista uznemirujućeg sadržaja. Odom je davno dodirnu dno, ali čini se da nema namjeru da mijenja svoj način života. Zaista je tužno gledati nekadašnju NBA zvijezdu u ovakvom stanju.

Njegovi glasnogovornici su pokušali da "izvuku" Odoma pričom da se nije opijao, te da je jednostavno dehidrirao jer je tog jutra naporno trenirao. No, članovi ovog noćnog kluba su ekspresno demantovali te priče i potvrdili da se Odom satima opijao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi