Dotakli su dno: Milioni koje su ovi fudbaleri potrošili možemo samo sanjati

Dotakli su dno: Milioni koje su ovi fudbaleri potrošili možemo samo sanjati

Ronaldinho

Endin Čaušević

Nekadašnji napadač Sunderlanda, Asamoah Gyan, prije nekoliko godina bio je jedan od najplaćenijih igrača svijeta, a prošle sedmice je šokirao javnost kada je objavio da se nalazi pred bankrotom.

Kao što smo na početku spomenuli fudbalska javnost je ostala u šoku kada je brazilska policija objavila da Ronaldinho ima samo pet funti na računu. Brazilac je kažnjen zbog nelegalne gradnje, ali nisu mogli novčano da ga kazne jer su vidjeli da na svom javnom računu ima samo šest funti.

Navodno, Ronaldinho ima ogromne dugove koji iznose skoro dva miliona funti. Nekada je bio jedan od najboljih igrača svijeta i nije tajna da je zaradio ogromno bogatstvo.

Top Komentari

Edy
sve idiot do idiota
13 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi