Najveći nesretnik među kladioničarima je 'poznata faca': Ne piše se dobro onima na koje se on kladi
Foto - Pexells / Instagram

Nikako da mu krene, a ulozi su ogromni

Najveći nesretnik među kladioničarima je 'poznata faca': Ne piše se dobro onima na koje se on kladi

M. Šljivak

Kladioničari širom svijeta iz dana u dan se nadaju dobicima koji će im promijeniti život.

Klađenje je postalo opsesija mnogim ljudima širom svijeta, a među njima je i dosta poznatih osoba koje ulažu ogromne cifre na određeni sportski događaj.

Poznato je da čuveni bokser Floyd Mayweather JR ulaže popriličan novac na borilački sport, ali i on je 'mala maca' za ono što radi poznati reper Drake.

Drake je poznat po ogromnim ulozima u sportskom klađenju, ali isto tako nosi epitet nesretnika jer se ne dešava često da klub ili osoba na koju se kladi izađe kao pobjednik.

Tako je bilo i prethodnog vikenda. Drake je izgubio pola miliona dolara kladeći se na UFC borbe i ponovo je debelo pogriješio u procjeni.

Oglasi

Reper je uložio gotovo 240.000 dolara na pobjedu Josea Alda protiv Meraba Dvalishvilija. Kvota je iznosila 2.16, ali legenda je na kraju jednoglasnom odlukom sudija poražena od gruzijske mašine.

Kako bi se 'izvadio' Drake je odlučio odigrati da će Kamaru Usman pobijediti Leona Edwardsa nokautom u četvrtoj rundi. Na kvotu 3.60 uložio je gotovo 150.000 dolara.

Nažalost po njega, nokauta u četvrtoj rundi nije bilo. Otišlo se u petu gdje je Usman šokantno i brutalno nokautiran od Edwardsa i izgubio je titulu prvaka UFC-a velter kategorije.

Drake je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama. Mnogi ga odavno već smatraju ukletim jer zaista rijetko dobija.

U prošlosti je gubio ogromne količine novca kladeći se na razne događaje i čini se da je najbolje kladiti se suprotno od njega kada god izbaci javnu opkladu.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije