UFC ljepotica potpuno gola i sretna: Čekala sam ovaj trenutak cijeli život

Arianny saopštila lijepe vijesti

UFC ljepotica potpuno gola i sretna: Čekala sam ovaj trenutak cijeli život

O. Lekić

Jedna od najpoznatijih UFC-ovih ring djevojaka Arianny Celeste je pozirala gola i pokazala svoj trudnički stomak i sve podijelila na Instagramu.

34-godišnja manekenka je najavila da će ona i njen dečko Taylor King krajem septembra dobiti bebu, a otkrila je i spol.

Naime, Arianny i Taylor očekuju dječaka.

Arianny je vijesti saopštila svojim pratiocima na Instagramu, njih 3.3 miliona, uz fotografiju na kojoj gola pokazuje svoj trudnički stomak.

Ispod fotografije je napisala:

"Sretna sam što mogu najaviti da ove jeseni očekujemo malog Kralja"!

Taokđer, Arianny je uradila fotošuting za US Weekly i poručila: "Možda čak bude i UFC borac. Osjećam kao da sam znala da će biti dječak."

Ranije je također govorila o svojoj trudnoći, uz još jednu fotografiju u njenom stilu.

"Draga bebo, čekam ovaj trenutak čitavom života. Obećavam da ću te naučiti o ljepoti svijeta i da ću te bezuslovno voljeti. Zauzvrat, ti si mene već naučila o dobroti, empatiji i vjeri. Kroz sav ovaj haos, pomogla si mi da ostanem jaka i prizmeljena. Već si toliko voljena".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije