Drogba neka vam bude primjer: Ne gledajte slike bivših djevojaka

Neko prokletstvo ili?

Drogba neka vam bude primjer: Ne gledajte slike bivših djevojaka

O. Lekić

Nekadašnji fudbaler Chelseaja i reprezentativac Obale Slonovače Didier Drogba pravi je nesretnik, kao i većina muškaraca koja se nađe u njegovoj situaciji. 

Dobro poznati muški scenario da kad ostaviš svoju djevojku, ona postane pet puta ljepša i zgodnija, Drogba je osjetio na svojoj koži, a udarac mu je zadala bivša djevojka Nita Kuzmina.

Radi se o djevojci kojoj je otac Rus, a majka Indijka, a ona je prava zvijezda Instagrama jer je prati 1,6 miliona ljudi. Jedan od onih koji često gledaju njene fotografije, posebno ove novije je Didier Drogba. Iako je Nita i prije bila veoma privlačna, čini se kako je u posljednje vrijeme nadmašila samu sebe.

Glasine inostranih medija kažu da nekadašnji napadač Chelseaja ne bi imao ništa protiv da se njihova ljubav ponovi. Za kraj, pogledajte kako je Nita izgledala nekada i uporedite s onim kako izgleda danas. Ona je radila na sebi i u vrijeme dok je bila u vezi za Drogbom, a to joj se višestruko isplatilo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi