Drogba se slikao s Mbappeom, a svi su primjetili koji mobitel koristi: Kakva skromnost...

Poslije njegovog modela izašlo još pet

Drogba se slikao s Mbappeom, a svi su primjetili koji mobitel koristi: Kakva skromnost...

Didier Drogba je bio jedan od onih koji su se našli u centru pažnje tokom sinoćnje ceremonije dodjele Zlatne lopte. 

On je odlučio da nakon 10 godina ispuni obećanje prema Kylianu Mbappeu. Naime, 2009. godine mu je prije jedne utakmice obećao fotografiju nakon meča, ali ga je kasnije 'izradio'. Ipak, deset godina kasnije je odlučio da ispuni obećanje i to tokom ceremonije dodjele Zlatne lopte, nagrade u čijem poretku je Mbappe završio na šestoj poziciji.

Drogba je izvadio vlastiti telefon i napravio fotografiju s Mbappeom i voditeljicom programa, a mnogi su u tom trenutku primjetili da nosi iPhone 6, telefon koji je star već nekoliko godina.

Dakle, iako je u karijeri zaradio milione i milione, Drogba je ostao vrlo skroman i koristi mobitel koji se trenutno može kupti za oko 500 KM. Podsjetimo, poslije Drogbinog modela izašlo je još čak pet iPhonea.

Korisnici Twittera uveliko su se raspisali o skromnosti nekadašnjeg napadača Chelseaja koji je nakon ovoga postao još simpatičniji za veći dio fudbalske publike.

Top Komentari

lopov84
Uopšte nije njegov mob, nego od organizatora
1 0
Emir
U najmanju ruku kao da je izvadio staru nokiu ili neki flip phone tipa motorola razr...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi