Šta je to "upecao" Mbappe? Pozvali su me na zabavu, a onda mi je prišao Kylian...
Foto: Instagram

Prijateljstvo ili?

Šta je to "upecao" Mbappe? Pozvali su me na zabavu, a onda mi je prišao Kylian...

O. Lekić

Kylianu Mbappeu je tek 20 godina, ali je mladi Francuz već jedna od najvećih zvjezda svjetskog fudbala. Osim što je zvijezda, krupnim koracima napreduje ka samom vrhu kada su najbolji svjetski fudbaleri u pitanju.

Sa slavom, uspjesima i novcem koji danas Mbappe zarđuje u PSG-u, dolaze i "obožavateljice".

Do sada se u evropskim medijima nije moglo pročitati previše toga o privatnom životu Kyliana Mbappea. Ipak, sada su se pojavile glasine da je u vezi sa Camillom Neuroni, italijansko-švicarskom manekenkom.

Kylan Mbappe je već nekoliko puta mogao biti viđen u društvu lijepe Camille, a ona je sada govorila o tome kako su se njih dvoje uopšte upoznali.

"Jedan prijatelj koji igra za PSG me pozvao n azabavvu i tu mi je Kylian prišao. Pošto sam se školovala u švicarskom internatu znam francuski jezik pa sam uspjela razgovarati sa njim", izjavila je Camilla.

"Rodilo se divno prijateljstvo između nas. Od puno fudbalera koje poznajem do njega mi je najviše stalo. Danas se smatram slobodnom, ali u budućnosti ko zna", rekla je Camilla.

Iako Camilla tvrdi da su ona i Kylian samo prijatelji, mediji joj i ne vjeruju previše pogotovo zbog čestih zajedničkih objava na društvenim mrežama.

Camilla je u svojoj manekenskoj karijeri pozirala za nekoliko poznatih magazina (GQ, Maxim), dok je u Švicarkoj bila učesnica rijaliti programa, a pojavljivala se i u nekoliko sportskih TV emisija.

Top Komentari

Chupy
40% ljudskog tijela, 60% plastike i to reciklirane.
15 0
Lud
Ja jes ružna u picku materinu ...
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi