Durantu lakše osvojiti NBA ligu nego popiti pivo

Nije uživao u pivu

Durantu lakše osvojiti NBA ligu nego popiti pivo

Edmir Škorić

Prvenstveno zahvaljujući Kevinu Durantu, MVP-ju finala, Golden State Warriorsi osvojili su NBA ligu.

Warriorsi su sinoć u ispostavilo se odlučujućem, petom meču finalne serije savladali Cleveland Cavse, pa se u Oaklandu počelo sa slavljem.

Zasluge, jasno, idu svima, a najviše Durantu, koji je odmah po dolasku iz Oklahome uspostavio svoj ritam igre i doslovno je bio nezaustavljiv za LeBrona Jamesa.

Po završetku sinoćne utakmice u kojoj je ubacio 39 poena uz sedam skokova i pet asistencija, Durant je u svlačionici sa saigračima pio pivo, ali očigledno mu nije baš "leglo". Ubrzo je sve ono što je prethodno unio u sebe ispljuvao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti