Dušan Vlahović u vezi sa ljepoticom koju u Italiji porede s Dilettom Leottom, kupio joj automobil

Carolina je nova djevojka srbijanskog napadača

Dušan Vlahović u vezi sa ljepoticom koju u Italiji porede s Dilettom Leottom, kupio joj automobil

Edmir Škorić

Mediji u Italiji pomno prate svaki korak Dušana Vlahovića, koji je izrastao u vrhunskog napadača, ali i veliku zvijezdu.

Vlahović je briljirao u dresu Fiorentine, nakon čega je ove zime prešao u redove Juventusa, što mu svakako neće oprostiti pristalice Viola. Srbijanski napadač dobro se snašao u Torinu i odmah počeo zabijati, iako je trener Massimiliano Allegri imao određenih kritika, prvenstveno na to što se slabo i rijetko služi desnom nogom.

A upravo je udarcem desnom nogom, uz malo sreće, pogodio za prolaz u polufinale Kupa u meču protiv Sassuola.

I dok o Dušanovom nogometnom životu manje - više svi sve znamo, nešto manje je poznat njegov privatni život. Italijanski mediji iskopali su kako je on u vezi s Carolinom Stramare, koja je 2019. godine izabrana za Miss Italije i sada radi kao novinarka prateći nogometna zbivanja.

Njih dvoje počeli su da se viđaju još dok je Vlahović igrao u Fiorentini, a sada je veza postala još čvršća. Oboje su zajedno slavili rođendane u januaru. On je napunio 22, ona 23 godine, a mediji u Italiji tvrde da je Dušan svojoj djevojci za njen rođendan kupio automobil.

Nju zovu "italijanskom Megan Fox", a od nedavno 23-godišnja ljepotica, koja se smatra Juventusovom navijačicom, prati mečeve Serije B. Zovu je i novom Dilettom Leottom, a izgleda božanstveno i u to prosto možete sami da se uvjerite.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZ_8ZBbKXRq/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZC0QA4q26d/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZt3umGqsf9/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXBRtZbqxTS/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVDhPGltrhT/[/instagram]

Top Komentari

realista1982
Kupio bih joj i avion...
4 0
samkoza12
Zna dusko gdje bi susko hahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije