Dušku Tošiću prijećeno nožem

Pokušaj pljačke u Beogradu

Dušku Tošiću prijećeno nožem

Srbijanski mediji danas prenose da je iskusni fudbaler Duško Tošić, zajedno sa svojim kondicionim trenerom Andrejom Milutinovićem napadnut nožem u Beogradu. Tačnije, na Kalemegdanu.

B92.net piše da su Tošić i Milutinović džogirali na poznatoj beogradskoj tvrđavi kada ih je presrela grupa delikvenata koja ih je željela opljačkati.

Na svu sreću, nož kojim su delikventi prijetili Tošiću i njegovom treneru nije upotrijebljen. Sve je ostalo na prijetnjama kojima su počinioci željeli natjerati pomenuti dvojac da preda novac i sve ostale vrijednosti.

Međutim, Tošić i Mulutinović kod sebe nisu imali novac niti bilo šta drugo vrijedno jer su samo krenuli na trčanje, a b92.net piše da su razbojnike uspjeli uvjeriti u to.

Pokušaj pljačke je ubrzo prijavljen policiji koja je pokrenula istragu i traga za razbojnicima.

Duško Tošić, inače, već par godina za život zarađuje u Kini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi