Za cijenu ne pitajte: Pogledajte vilu koju je Tošić kupio od Piksija

Ima se, može se

Za cijenu ne pitajte: Pogledajte vilu koju je Tošić kupio od Piksija

Kuća kojom se nekad ponosio Dragan Stojković Piksi danas je u vlasništvu Duška Tošića.

Ideja o prodaji vile Tošiću se rodila kada ga je proslavljeni srbijanski fudbaler doveo u Guangzhou R&F, a za novi, luksuzni, dom muž popularne pjevačice Jelene Karleuše je izdvojio čak 2.5 miliona eura.

Mediji u susjedstvu prenose kako se vila nalazi na Dedinju, a ono što je izdvaja jesu dva bazena, unutrašnji i spoljni, dvije garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama te bodljivakom žicom.

Kupovine ovakve nekretnine nije prevelik zalogaj za Tošića koji, prema nekim informacijama, u Kini ima godišnja primanja od 5.800.000 eura. Još kada se uz sve to uzmu u obzir ugovori koje je imao u Bešiktašu, Betisu, Portsmouthu, Werderu...

Fotografije vile koje je zabilježio pink.rs pogledajte u našoj galeriji.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ovaj pare napravi na lijepe oči, a sa fudbalom je na vi.
3 0
dinass
Jaka vila a bodljikava zica na njoj kao na logoru
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti