Dvije sedmice straha i pakla iza fudbalera Rome: "Tek si se rodila, a odmah su mi te uzeli..."

Ponašao se kao profesionalac

Dvije sedmice straha i pakla iza fudbalera Rome: "Tek si se rodila, a odmah su mi te uzeli..."

A. Čaušević

Život ponekad zna biti brutalan, nepredvidiv i surov, ali na kraju sa sretnim završetkom. Upravo se to proteklih sedmica desilo fudbaleru Rome Gianluci Manciniju.

Iza Mancinija i njegove supruge Elise su dvije sedmice brige, straha i neizvjesnosti zbog njihove kćerkice Geneve koja je rođena prerano.

Malena Geneva se rodila 18. jula, ali je odmah nakon rođenja odvojena od roditelja. Tako je sve bilo do jučer kada je nakon 14 beskrajnih dana defanzivac dočekao da u ruku uzme svoje dijete.

"Rodila si se i odmah su nam te uzeli. Nakon 14 dana koji su bili kao vječnost, anksizosnoti i straha, hiljade putovanja u bolnicu, nade, boli i pitanja bez odgovara stigla si u svoj dom", poručila je Mancinijeva supruga na Instagramu.

U međuvremenu, Mancini se ponašao kao profesionalac. Naporno je radio, trenirao i igrao utakmice. Igrao bi i protiv Juventusa, ali ga je spriječila suspenzija pa je brže bolje otišao kod supruge i kćerkice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Jest Vam glup naslov, ja kontao dijete umrlo
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi