Zaniolo ponovo izazvao veliki skandal: Objavljen snimak nedozvoljenog provoda

Nije potvrđeno da je on na snimku

Zaniolo ponovo izazvao veliki skandal: Objavljen snimak nedozvoljenog provoda

M. Šljivak

Mladi fudbaler Rome Nicolo Zaniolo našao se u centru pažnje.

Na društvenim mrežama pojavio se video koji navodno pokazuje mladog fudbalera Rome u noćnom provodu u kojem se ne pridržava pravila o socijalnoj distanci.

Neko je uspio snimiti osobu, za koju se tvrdi da je Zaniolo, kako u noćnom izlasku puši cigaretu. Na licu nema maske, te se druži i fotografiše sa društvom koje se našlo u blizini.

Također, vjeruje se da je bio u društvu saigrača iz ekipe Luce Pellegrinija, pa je ovaj video izazvao dosta kontroverzi među navijačima Rome.

Pojedini su već uputili žestoke kritike na račun mladog veznjaka, dok drugi vjeruju da to ipak nije on, jer je izuzetno slaba vidljivost na snimljenom videu.

Zaniolo u posljednje vrijeme izaziva veliku pažnju svojim ponašanjem. Navdno je imao i sukobe sa saigračima u svlačionici, ali takvi navodi su iz Rome opovrgnuti.

Novi skandal ne bi mu sigurno dobro došao u ovom trenutku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi