Džaba je ostavila gaćice: Napolijevi igrači razočarali vruću novinarku

Nije im pomogla njena podrška

Džaba je ostavila gaćice: Napolijevi igrači razočarali vruću novinarku

O. Lekić
Teme:

Napoli se sinoćnjim porazom od Arsenala oprostio od daljeg takmičenja u Evropskoj ligi.

U 180 minuta italijanski sastav je ostao bez pogotka protiv Arsenala i tim Unaija Emeryja se sasvim zasluženo našao u završnici. Nije Napolitancima na kraju pomogla ni podrška koju im je uoči meča pružila novinarka Marika Fruscio, koja je u javnosti poznata kao vatrena navijačica Napolija, čije utakmice često i posjećuje.

Kao dodatnu motivaciju Ancelottijevim izabranicima ona je na svom Instagram profilu okačila provokativnu fotografiju na kojoj je pozirala bez gaćica, što je, naravno, bacilo u trans muški dio njezinih obožavalaca.

Nije Mariki prvi put da na ovakav način privlači pažnju. Profil joj je prepun fotografijama koje u prvi plan stavljaju njezine obline, a na nekima je pozirala i sa obilježljima svog najdražeg kluba.

Da iza sebe ima pravu armiju fanova svjedoči i cifra od skoro 60.000 sljedbenika.

View this post on Instagram

.....FORZA NAPOLI ⚽️⚽️📺📺📺

A post shared by Marika Fruscio (@marikafruscio10) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.