Džaba mu što je javna ličnost: Osuđen Aleksandar Prijović!

Nije izbjegao kaznu

Džaba mu što je javna ličnost: Osuđen Aleksandar Prijović!

Admin Čaušević

Povremeni reprezentativac Srbije, Aleksandar Prijović nije izbjegao kaznu zbog kršenja zdravstvenih propisa za vrijeme pandemije koronavirusom.

Prijović je uhapšen sinoć u jednom od beogradskih hotela, a na saslušanju u policiji je priznao krivicu te je osuđen na tri mjeseca kućnog zatvora.

Prema pisanju srbijanskih medija samo je preostalo dva dvije strane verifikiju sporazum i da kazna zvanično počne na teče.

Iskusni napadač je sinoć pokušao i prevariti policiju. Baš u trenutku policijskog upada u hotel pokušavao je da odglumi kako rezerviše smještaj i tako izbjegne hapšenje.

Inače, Prijović nije prvi fudbaler koji je od dolaska u Srbiju koji je prekrišio izolaciju. Prije njega to su uradili Luka Jović i Nikola Ninković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi