Džanan Musa baš zna sebi da ugodi: Pogledajte u kakvom "raju" uživa košarkaš Netsa

Zasluženi odmor

Džanan Musa baš zna sebi da ugodi: Pogledajte u kakvom "raju" uživa košarkaš Netsa

E. Čaušević

Nakon što su Brooklyn Netsi ispali u prvom kolu doigravanja NBA lige naš mladi košarkaš Džanan Musa odlučio je da doputuje u Bosnu i Hercegovinu.

Musa je nakon skoro godinu dana konačno dobio priliku da ponovo dođe u domovinu i posjeti svoje roditelje i najbližu rodbinu. Bh. košarkaš je dobio zasluženi odmor koji je odlučio maksimalno da iskoristi.

Nakon što je proveo neko vrijeme u rodnom Bihaću i Sarajevu došlo je vrijeme za odlazak i u "toplije" krajeve.

Musa je odlučio da nekoliko narednih dana provede i na moru i dodatno se odmori nakon naporne i duge sezone. Mladi bh. košarkaš je objavio i nekoliko fotografija na Instagramu te pokazao u kakvom "raju" trenutno uživa.

Sigurno je da će mu ovaj odmor dobro doći, te da će napuniti baterije pred novu sezonu koja ga čeka u Netsima gdje je nedavno dobio i novog trenera legendarnog Stevea Nasha.

Top Komentari

Samoiskreno
jos nije grbu ispravio
7 1
DadiG
Što ne napisa gdje je to otišao?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi