I "dvojnik" Džanana Muse dobio zaštitnu masku

Ništa se ne prepušta slučaju...

I "dvojnik" Džanana Muse dobio zaštitnu masku

Postavljanjem Musine figure Bišćani su krajem 2018. godine izrazili zahvalnost i istakli ponos prema "najuspješnijem sportskom ambasadora grada".

Džanan Musa, bh. reprezentativac i član Brooklyn Netsa, je rođen upravo u Bihaću gdje je u školi košarke Bosna XXL i napravio prve košarkaške korake prije nego što se preselio u Sarajevo.

Mladi bh. košarkaš je i u teškim trenucima, u jeku globalne pandemije novog koronavirusa, pokazao da misli na svoj grad, pa je prije nekoliko dana odlučio Kantonalnoj bolnici u Bihaću donirati značajna novčana sredstva za nabavku prijeko potrebne opreme.

I Bišćani misle na Musu, pa je i njegov "dvojnik", već pomenuta figura u prirodnoj veličini, dobio zaštitnu medicinsku masku.

Fotografija figura se maskom došla je i do Muse koji ju je sinoć podijelio na svom Instagram storyju:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi