Džeko će gledati Željo - Široki, a onda Real - Bayern

Današnje popodne uz TV

Džeko će gledati Željo - Široki, a onda Real - Bayern

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativni napadač Edin Džeko, kao većina, današnje popodne rezervirao je za nogometne utakmice.

Tako će napadač Cityja gledati dvije utakmice u srijedu, a na svom Twitter profilu, gdje je dosta aktivan posljednjih dana, otkrio je i koje.

Naime, Džeko će od 18:30 sati pratiti prvu utakmicu  finala Kupa BiH između njegovog bivšeg kluba Željezničara i Širokog Brijega, a zatim spektakl na Santiago Bernabeu, gdje uzvrat polufinale Lige prvaka igraju Real Madrid i Bayern (1:2).

"A sad, stan, kokice i TV, a na TV-u Željo - Široki, pa Real - Bayern. Ma, neprocjenjivo", tvitao je Džeko.

Sigurno je da će u okršaju trenutno najboljih bh. klubova navijati za Želju, ali nije poznato koga Dijamant favorizira u španjolsko-njemačkom okršaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.