Džeko: Nije istina da sam kupio auto taksisti

Dijamant odgovarao na pitanja navijača

Džeko: Nije istina da sam kupio auto taksisti

M. Skaka

Za oficijelnu stranicu Manchester Cityja, Edin Džeko odgovarao je na pitanja navijača. Koji kalodont koristi, ko u Cityju bolje pjeva, pleše...

Između ostalog, Džeko je razbio i urbanu legendu za koju smo svi čuli. Naime, priča se da je Dijamant od prvih značajnijih primanja kupio auto taksisti koji ga je u Sarajevu vozio na trening.

"Ne, to nije istina.", rekao je Džeko. "Pogotovo jer tada nisam imao novca da se vozim taksijem. Moj vozač je bio moj otac."



"Kakav je osjećaj biti najbolji igrač u Bosni i Hercegovini, Idol nacije, tri puta uzastopno?", pitao je jedan od navijača.

"Ponosan sam na to što sam tri puta osvojio nagradu. Ali zašto ne i četiri puta?", samouvjeren je Džeko.

U opuštenoj atmosferi Džeko se šalio da bi mogao glumiti u nekom filmu sa Angelinom Jolie, pohvalio se da poznaje osobu koja voli Nutellu više nego iko, kritikovao pjevanje svojih saigrača...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.