Džeko: Samo je jedna ljubavi vrijedna
Foto: EPA

Bh. napadač čestitao Dan državnosti

Džeko: Samo je jedna ljubavi vrijedna

Bh. napadač Edin Džeko još jednom se sjetio rodne domovine i čestitao Dan državnosti Bosne i Hercegovine. 

Najbolji ambasador Bosne i Hercegovine u svijetu sporta i prošlosezonski prvi strijelac italijanske Serije A oglasio se prekodruštvenih mreža gdje je čestitao Dan državnosti svim građankama i građanima naše domovine.

"Samo je jedna ljubavi vrijedna. Svima nama, kojima je Bosna i Hercegovina u srcu, želim sretan Dan državnosti! Jedna si jedina, moja domovinja", napisao je Džeko. 

Podsjetimo, bh. napadač će na teren ponovo sutra kada njegova Roma gostuje kod Genoe i Dijamant će imati priliku da prekine niz od sedam mečeva bez gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi