Džeko se upoznao sa Angelinom Jolie

Ambasadori Unicefa se konačno upoznali

Džeko se upoznao sa Angelinom Jolie

A. Haznadarević

Nakon što je Angelina Jolie stiga u posjetu našem gradu, ukazala se prilika da se konačno upoznaju dvoje ambasadora dobre volje Unicefa, naš uspješni fudbaler Edin Džeko i slavna glumica.

Oboje su dosegli sami vrh uspjeha u svome poslu, a ono što ih povezuje je to što svako od njih na svoj način pomaže djeci i siromašnima širom svijeta.

 

"Želio bih joj zahvaliti u ime svih građana Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine što nas je ponovo posjetila. Njeno prisustvo u glavnom gradu BiH itekako nam znači", istakao je Džeko, koji je bio oduševljen Angelinom i njenim opuštenim ponašanjem:

 

"Tako je prelijepa. Tako je draga da je jednostavno moraš voljeti", priznao je naš najbolji fudbaler.

 

Treba dodati da je ovom sastanku prisustvovala i Edinova djevojka Amra Silajdžić, koja je također veliki humanitarac i Ambasador organizacije Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije