Džeko strijelac u porazu "evropljana"
Foto: Index.hr

Dubrovnik Football summit

Džeko strijelac u porazu "evropljana"

Humanitarni fudbalski turnir "Dubrovnik Football summit" počeo je danas u centru Dubrovnika u organizaciji kapitena fudbalske reprezentcije BiH Emira Spahića.

Reprezentacija Evrope otvorila je turnir susretom protiv reprezentacije Dubrovnika. Za "evropljane" su zaigrali Edin Džeko, Aleksandar Kolarov, Emir Spahić,  Ivan Klasnić, košarkaš Ante Tomić, Senjanin Maglajlija, borac Marko Perak.

"Dubrovčani" su pobijedili sa 5:3, a dva gola za pobjednika postigao je reprezentativac Hrvatske Niko Kranjčar, a po jedan Darijo Srna, Luka Modrić i Eduarda da Silva. Za selekciju Evrope strijelac jednog gola bio je Edin Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.