Džumhur i Gojak uživali u zagrebačkom restoranu, a onda ih "pogodila" pjesma Halida Bešlića

Damir nakon Maldiva doputovao u Zagreb

Džumhur i Gojak uživali u zagrebačkom restoranu, a onda ih "pogodila" pjesma Halida Bešlića

Endin Čaušević

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur nakon odmora na Maldivima jučer je boravio u Zagrebu gdje je pratio na Maksimiru derbi Dinama i Hajduka.

Dinamo i Hajduk na kraju su odigrali 1:1, a Džumhur je imao šta vidjeti na terenu. Bh. teniser je na tribinama bio u društvu našeg reprezentativca Amera Gojaka s kojim je i nakon utakmice nastavio druženje.

Džumhur i Gojak su uživali u jednom zagrebačkom restoranu nakon utakmice, a uz mužiku uživo su se uspjeli malo i opustiti.

Bh. teniser je objavio na Instagramu sjajan video kako on i Gojak pjevaju poznatu pjesmu Halida Bešlića "Sarajevo". S obzirom da obojica dolaze iz glavnog bh. grada jasno je da ih je ova pjesma baš "pogodila".

Top Komentari

konjnakvadrat
Pocele pripreme za mart
7 0
dinas
Ako se bude druzio sa dzumijem propasce i Gojak
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi