E, to je trofej: Petrić 'zapalio' Instagram fotografijom supruge, svi gledaju u - grudi

Lijepa Despina porijeklom je Grkinja

E, to je trofej: Petrić 'zapalio' Instagram fotografijom supruge, svi gledaju u - grudi

O. Lekić

Otkako je Mladen Petrić okačio kopačke o klin prošlo je više od dvije godine. Posljednji angažman ovaj bivši hrvatski reprezentativac je imao u Grčkoj, tačnije Panathinaikosu, a po završetku karijere posvetio s mirnom životu i uživanju sa suprugom Despinom.

Mladen i supruga Despina upoznali su se još 2003. godine. Zanimljivost oko njihovog upoznavanja jeste ta da je bivšem nogometašu rođendan 1. januara, pa je lijepu Despinu zamolio da mu čestita poljupcem, a iako je to odbila, ostavila mu je svoj broj telefona.

Danas su već preko deset godina u braku i žive pravu bajku, a da je Mladen svjestan kakvu 'bombu' ima kraj sebe svjedoči uostalom i fotografiju koju je podijelio na društvenoj mreži Instagram. Fotografija na kojoj je Despinin dekolte u prvom planu nastala je u trenucima kada su bili kafu...

“Upravo sam popio najbolju kafu ikad. Ne sjećam se mjesta…”, stoji u 'zagonetnoj' objavi Petrića.

Despina inače na svojim fotografijama rijetko pokazuje lice, pa je tokom godina stekla titulu tajanstvene.

Top Komentari

hanson
Pvc plastika turski kvalitet
8 2
casimiro
djevojka pravo ruzna!skinula se i to je to.
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije