E žene, žene: Jedno mjesto na Ronaldovoj statui je posebno izlizano

Dobro zapažanje

E žene, žene: Jedno mjesto na Ronaldovoj statui je posebno izlizano

Endin Čaušević

Bronzana statua Cristiana Ronalda koja je 2014. godine postavljena u njegovom rodnom Funchalu na ostrvu Madeira ponovo se nalazi u centru pažnje.

Grad Funchal je prije nešto više od četiri godine odlučio da oda počast svom najpoznatijem stanovniku, te su mu posvetili bronzanu statuu. Ova statua je postala pravi hit za turiste koji se često slikaju pored nje, no jedno mjesto je posebno "zanimljivo".

Naime, portugalski mediji su shvatili da se žene vole slikati pored Ronaldove statue i ta je jedno mjesto na njoj posebno "izlizano". Naravno na slici se jasno vidi o čemu se radi.

Top Komentari

Celtic
Pa hebote i ovaj kip je više sexualno aktivan nego ja.
114 1
arsenalbih
realno,sve jedna bi voljela da je opali ovaj fudbalski genije
28 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi