Georgina objavila fotografiju, pa je zatrpali negativnim komentarima: "Kako to izgledaš?"
Ronaldova djevojka je objavila na Instagramu fotografiju koja je odmah poslužila 'hejterima' da joj prokomentarišu sitl odijevanja

Ni Ronaldo ne može pomoći

Georgina objavila fotografiju, pa je zatrpali negativnim komentarima: "Kako to izgledaš?"

Edmir Škorić

Španjolka Georgina Rodriguez je objavila novu fotografiju, no njen stil su odmah proglasili užasnim. 

Nisu, naravno, neukusni komentari fanova namjerodavniji za ocjenjivanje Georgininog stila, no također se ne može niti zanemariti ako ti većina ljudi kaže da nešto nije lijepo.

A ovaj put se javnosti nije dopao izgled Georgine na fotografiji koju je objavila na Instagramu i na kojoj zamižljeno stoji u crnoj kombinaciji i tigrastim čizmama.

Kako je Georgina u vezi s Cristianom Ronaldom, konstantno je izložena raznim vrstama medijskog linča.

"Ova djevojka je vrlo lijepa, ali ja osobno mislim da joj treba neko ko će je savjetovati kako da izgleda, s novcem koji ima ... Pogledajte samo te čizme", napisao joj je jedan od fanova na Instagramu. "CR, pa bio si s Irinom, naučio si nešto cool, mogao bi naučiti i Georginu kako da nosi dobre stvari i da to lijepo izgleda", jedna je od poruka upućenih na račun Georgininog stila.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

La brisa del Atlántico y el delicioso Portugal ☀️🌏💕

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Top Komentari

Samkodk
Jesili svrsio skoricu jebeli se sta?
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi