EA Sports dodao Bolta na FIFA 19 i ostavio ga bez teksta

Bit će najbrži igrač na igrici

EA Sports dodao Bolta na FIFA 19 i ostavio ga bez teksta

E. Čaušević

Legendarni atletičar Usain Bolt uspio je ispuniti svoj san da postane profesionalni fudbaler jer su čelnici australskog Central Coast Marinersa oduševljeni njegovim igrama i ponudili su mu prvi profesionalni ugovor.

Bolt je nedavno u pobjedi svog tima protiv Macarthur South Westa od 4:1 postigao dva gola čime je "kupio" čelnike kluba. Negov agent jučer je potvrdio da je Bolt dobio ponudu da potpiše prvi profesionalni ugovor i da će se to desiti veoma brzo.

EA Sports je danas donio još jedne sjajne vijesti za Jamajčanina koji će biti dodan na novu FIFA 19. Na narednom updateu svi koji imaju FIFA 19 će na igrici sada imati i Bolta, a on će biti igrač koji će imati najveću ocjenu za brzinu.

Trenutno na FIFA 19 najbrži fudbaler je igrač Wolverhamptona Adama Traore koji ima ocjenu 96, a na drugom mjestu nalazi se Kylian Mbappe koji ima ocjenu 95. Još uvijek nije poznato koju ocjenu će imati Bolt.

Top Komentari

epa
pa koju moze 99 ili 100
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti