Witsel ne liči na sebe na FIFA 19, ali je zato PES sve prekucao

Drastična razlika

Witsel ne liči na sebe na FIFA 19, ali je zato PES sve prekucao

E. Čaušević

Belgijski reprezentativac Axel Witsel odlučio je kritikovati EA Sports zbog svog izgleda na novoj FIFA 19 jer apsoludno ne liči na sebe.

Fudbaler Borussije Dortmund je preko svoj Twitter profila uputio kritiku EA Sportsu jer je jasno da se nisu baš trudili oko njegovog izgleda na novoj igrici. Witsel je već dugo vremena na fudbalskoj sceni i mnogima nije jasno kako su dopustili da naprave ovakav propust.

Witsel na novom izdanju popularne igrice ima svoju prepoznatljivu frizuru, ali sve ostalo uopšte nema nikakve veze s Belgijancem. No, ubrzo nakon toga neko mu je poslao fotografiju s Konami igrice PES 19 na kojoj izgleda nevjerovatno.

Iako je EA Sports dobio gotovo sve licence za FIFA 19 u Konamiju su našli način da ih nadmaše. Izgledi igrača na PES-u su nevjerovatni, a imali smo dosta primjera toga. Ipak, Witsel je još jedan od dokaza da se PES brinuo baš o svemu.

Top Komentari

Edward NewGate
haha ocito si ljubitelj pes-a . a ne trebate vi nista pisat svi znamo da fifa ima puno bolju grafiku.
4 26
RD187
PES je za amatere. Obicna arkadna igrica sa milijardom bugova. FIFA je tri o planete iznad pesa
4 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi