EA Sports nagradio Neymara novom ocjenom na FIFA 17

Igrač utakmice protiv PSG-a

EA Sports nagradio Neymara novom ocjenom na FIFA 17

E. Čaušević
Teme:

Brazilski reprezentativac Neymar bio je heroj u pobjedi Barcelone protiv PSG-a (6:1) u revanš meču osmine finala Lige prvaka.

Barcelona je osam minuta prije kraja vodila sa 3:1, ali je katalonskoj ekipi bilo potrebno da postigne još tri gola ako bi se plasirali dalje. Onda je na scenu stupio Neymar koji je s dva gola i asistencijom donio čudo navijačima Barce.

EA Sports je brzo reagovao, te nakon nezaboravne utakmice Neymar ima novu ocjenu na FIFA 17. Donedavno ta ocjena bila je 95, ali je sada dosta napredovao, te njegova nova ocjena na FIFA 17 je 97.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi