Razuzdana profesorica i čudak s neobičnim zahtjevom "Samo da pomirišem"
Mali su honorari i u ženskom boksu pa je IBF prvakinja svijeta odlučila pokazivati tijelo za novac (Foto: Screenshot)

Ebanie ima raznih zahtjeva

Razuzdana profesorica i čudak s neobičnim zahtjevom "Samo da pomirišem"

Midhat Šljivak

Ebanie Bridges (36) maksimalno je iskoristila popularnost stečenu u Velikoj Britaniji. Njeno skidanje na službenim vaganjima pomutilo je mnogim muškarcima razum, pa oni za nju izdvajaju velike cifre na platformama koje su osnovane za prodaju atraktivnih fotografija i snimaka. Ebanie tu zarađuje ogromnu cifru, a jedan muškarac joj se javio s neobičnim zahtjevom.

Profesorica matematike iz Australije Ebanie Bridges stekla je veliku popularnost u Velikoj Britaniji u proteklih nekoliko godina.

Ova 36-godišnja bokserka privukla je veliku pažnju zbog skidanja na službenim vaganjima i samo su određeni dijelovi tijela bili prekriveni.

To je naravno privuklo veliki interes muškaraca za nju. Razuzdana profesorica popularnost i interes za sebe je maksimalno iskoristila i zarađuje ozbiljne cifre prodajući fotografije i vide isječke na platformama koje su osnovane za to.

Muškarci joj naravno traže sve i svašta. Ona otkriva najluđi zahtjev kojeg je dobila i ovo je dokaz da na svijetu postoje poprilično neshvatljivi ljudi.

Oglasi

"Ima čudaka koji žele kupiti moje prljave čarape. Kažu da ih žele samo pomirisati. Također, žele kupiti moju neopranu odjeću, pa čak i vodu kojom se tuširam", rekla je Ebanie i dodaje:

"Mogu im uzeti novac za pola sata. Lagano 2.000 funti za bocu vode kojom sem se kupala. Bilo je ljudi koji žele i da mi plate račune. Osjećali su zadovoljstvo što mi daju svoj novac", govori ona.

Ona pored skidanja gradi i veoma uspješnu boksersku karijeru u Engleskoj i trenutno je IBF prvakinja svijeta u bantam kategoriji.

Ova atraktivna profesorica matematike u karijeri je odradila ukupno 10 borbi i ima omjer od devet pobjeda i jednog poraza.

Studirala je Ebanie matematiku na univerzitetu Western Sydney. Radila je ovaj posao sve do početka 2021. godine kada je počela ozbiljna priča s boksom.

Prije odlaska u Veliku Britaniju radila je u jednoj srednjoj školi, ali je shvatila da se od profesorske plate teško živi i da joj boks može donijeti mnogo više. Sada je iskoristila i druge mogućnosti za zaradu i dobro joj ide.

Oglasi

Najnovije vijesti