Djevojka Edera Militaa otkrila veliku poteškoću u vezi s Brazilcem: "Trulo je i pokvareno"

Smetaju joj predrasude

Djevojka Edera Militaa otkrila veliku poteškoću u vezi s Brazilcem: "Trulo je i pokvareno"

Edmir Škorić

Influencerica Karoline Lima već neko je vrijeme u vezi s Ederom Militaom, štoperom Real Madrida.

Karoline se nekoć povezivala sa Neymarom, na kraju je "ulovila" drugog Brazilca, Realovog defanzivca, čije utakmice redovno prati i s kojim po prikazanom na društvenim mrežama itekako uživa.

No, ima jedna stvar koju je influencerica okarakterisala kao "najgoru" u vezi s Militaom, a to je razlika u boji kože zbog čega je, priznaje, osjetila veliki pritisak okoline.

Brazilka je u nedjelju odgovorila na pitanja mnogih svojih pratitelja i priznala "teški dio veze s nogometašem".

"Mnogo predrasuda. Zapravo, ako tu osobu ne volite jako jako jako, jako je teško. To je veliki pritisak, pogotovo ako postoji razlika u boji kože. Društvo je trulo i pokvareno", priznala je brazilska ljepotica.

Oglasi

Tako Karoline otkriva da se posljednjih mjeseci zbog veze s Militaom morala suočiti s rasističkim komentarima i napadima, a to nije prvi put:

"Govore stvari za koje znam da ne bi rekli da sam imala vezu s nekim momkom bijelog lica i svijetlih očiju. Znam jer mi se to već dogodilo i stvarno je bolesno", kazala je.

"To je kao da kažete da ljubav nije dovoljna. To je kao da kažem da nije dovoljno ni biti osoba koja me voli i čini mi dobro. Žele pronaći razloge, a mi znamo koji su. Zaista je tužno vidjeti koliko daleko idu pojedine osobe", zaključila je na kraju.

Nažalost, Karoline zna da će taj neugodan pritisak osjetiti i njezina kćer:

"Nažalost, znam da će i ona vjerojatno sve to osjetiti, i to me plaši, ali me motiviše da za nju sve više budem lavica".

Oglasi

Prije godinu dana su njih dvoje krenuli u vezu, a sada čekaju prvo dijete. Dobit će djevojčicu kojoj su odlučili dati ime Cecilia.

"Slavu sam već imala, novac također", odgovorila je Karoline na pitanje da li bi bila s Ederom da nije popularan i bogat.

“Izlazila sam s dečkom bez auta, bez novčića u džepu. Dečko ispod mojih standarda, dečko koji je čak krao od mog prijatelja. Izlazila sam s dečkom s kojim sam morala sve platiti da bih mogla nešto napraviti jer nije bilo u dobrim uslovima. Sad mi govoriš da me on (Militao) zanima samo zbog toga ko je on? Zašto? Nemate ništa drugo za ponuditi? Zar ne može biti posebna osoba? To se zove predrasude i nažalost je ukorijenjeno u vama", odgovorila je Karoline hejterima.

Top Komentari

Dinci_auto123
Ako ga stvarno voli ovdje je upravu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti