Edin Džeko ne može bez Grbavice

Una slavila prvi rođendan

Edin Džeko ne može bez Grbavice

Edmir Škorić

Kćerka kapitena bh. reprezentacija Edina Džeke, Una, slavila je prvi rođendan.

Rođendanska zabava organizovana je u Aquarius Vilsu u Sarajevu, a ponosni roditelji Edin i Amra na istoj su ugostili brojne druge zvijezde.

Između ostalih, na rođendanu su se pojavili Senijad Ibričić, Zvjezdan Misimović, Irfan Redžepagić, Adis Junuzović, Hadis Zubanović, Amir Spahić...

Slavilo se do kasno u noć, a za dobru atmosferu bili su zaduženi upravo Džeko i njegovi prijatelji, pa se zapjevalo, a na repertoaru je bila i popularna Tifina Grbavica.

Ova pjesma itekako je ostala urezana u našeg kapitena, budući da je ponikao u Željezničaru, odakle je otišao u Češku, a onda su uslijedili transferi u Wolfsburg, Manchester City i na kraju Romu.


Edin Džeko pjeva Grbavicu na proslavi kćerkinog... by situacijeliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi