Edin Džeko se ponovio

Edin Džeko se ponovio

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko, kupio je kuću u Dubrovniku, prenose hrvatski mediji.

Naš najbolji fudbaler već godinama ljetuje u Dubrovniku, a kako piše Slobodna Dalmacija prije par dana Džeko je kupio kuću u ovom gradu.

Slobodna Dalmacija piše da nova kuća našeg reprezentativca ima bazen, te balkone s pogledom na more, Grebene i Uvalu Sumratin.

Koliko je novca izdvojio Džeko za kuću u jednom od najljepših gradova na Jadranu nije poznato, no sasvim sigurno se ne radi o malom iznosu pošto su nekretnine u Dubrovniku jako skupe.

Podsjetimo, Džeko već godina ljetuje u Dubrovniku zajedno sa našim reprezentativcem Emirom Spahićem, a ove godine društvo napadaču Građana pravila je i njegova djevojka Amra Silajdžić.

I zanosna Amra je, prema pisanju Slobodne Dalmacije, odmor u Dubrovniku iskoristila za shopping pošto je kod dubrovačke dizajnerice Andree Zvono kupila haljinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.