Pojavio se video na kojem se vidi kako je igrač Boce Juniors automobilom udario bivšu suprugu

I dalje ga policija traži

Pojavio se video na kojem se vidi kako je igrač Boce Juniors automobilom udario bivšu suprugu

E. Čaušević

Argentinska policija još uvijek traga za Eduardom Salviom koji je udario automobilom svoju bivšu suprugu u srijedu naveče.

Salvio je najveći dio svoje karijere proveo u Atletico Madridu i Benficu, a na ljeto 2019. godine odlučio je da se vrati u Argentinu i potpisao je ugovor s Bocom Junior.

Ovaj 31-godišnji fudbaler se ponovo našao u centru pažnje javnosti, ali ne zbog fudbala već skandala kojeg je napravio prije par dana u glavnom gradu Argentine.

Naime, njega je bivša supruga Magali Aravena uhvatila u automobilu s drugom ženom s kojom ju je varao već neko vrijeme i htjela je da se obračunaju. Ona je pokušala da uđe u automobil, ali joj Salvio to nije dopustio.

Nakon toga cilj joj je bio da otvori vrata automobila kako bi se obračunala s njima, no tada je Salvio dao gas i pokušao je da pobjegne.

Na društvenim mrežama se pojavio i video ovog incidenta na kojem se vidi kako je Salvio pokušao pobjeći dok je njegova bivša supruga "visila" na suvozačevim vratima čime joj je nanio lakše tjelesne povrede.

Kada je uspio pobjeći ona je odmah nazvala policiju i sve prijavila, a argentinski mediji pišu da oni još uvijek nisu uspjeli da lociraju igrača Boce Juniors.

Policija traga za Salviom već dva dana i sigurno je da će on biti uhapšen kada ga pronađu. Nadali su se da će se on sam predati, ali se to još uvijek nije desilo.

Salvio sa svojom bivšom suprugom ima i dvoje djece, a razveli su se nedavno. Ipak, jasno je da neke stvari još uvijek nisu riješili, ali cijela pozadina ove priče će biti poznata tek kada se Salvio pojavi i kaže iz svog ugla šta se dešavalo.

Image

Top Komentari

MaDaj
Sine, znas li ti šta znaci udariti nekoga automobilom? Isto tako zašto bi ok bio kriv za to sto je glupača uhvatila vrata automobila i ne popusta? I za kraj kako on “vara” svoju bivšu ženu?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi