Djevojka ga uhvatila s drugom ženom, on htio pobjeći, udario je automobilom i sada ga traži policija

Bivši igrač Atletico Madrida izazvao skandal

Djevojka ga uhvatila s drugom ženom, on htio pobjeći, udario je automobilom i sada ga traži policija

E. Čaušević

Nekadašnji igrač Atletico Madrida i Benfice, Eduardo Salvio, nalazi se u centru pažnje javnosti zbog skandala kojeg je napravio.

Ovaj 31-godišnji fudbaler igrao je dvije sezone u dresu Atletico Madrida, a potom je na ljeto 2011. godine otišao u Benficu za koju je igrao čak osam godina.

Salvio se 2019. godine vratio u Argentinu i potpisao je ugovor s Bocom Junior sa kojom ima ugovor do kraja ove sezone.

Argentinac se našao u centru pažnje javnosti nakon što je objavljeno da za njim traga policija u Buenos Airesu nakon skandala kojeg je napravio, te je povrijedio svoju djevojku.

Njegova djevojka ga je uhvatila u prevari s drugom ženom i htjela je da se obračuna s njim, ali Salvio je htio odmah pobjeći.

On je svojim automobilom udario djevojku i pobjegao, a sve je odmah prijavljeno policiji. Oni tragaju za Salviom i još uvijek ne znaju gdje se nalazi.

Top Komentari

King_Kenny
...hahahaha koji kralj.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi