Naivna Ruskinja se udala za "zabranjenog" slavnog fudbalera i osjetila pakao: "Izbacio me na ulicu!"

Brzo se pokajala

Naivna Ruskinja se udala za "zabranjenog" slavnog fudbalera i osjetila pakao: "Izbacio me na ulicu!"

Admin Čaušević

U svijetu ima dosta predrasuda na osnovu vjere i boje kože. Pa se tako jedna Ruskinja zbog ljubavi suočila sa ozbiljnim problemima. Ipak, bez obzira na hrabrost na kraju je samo ponižena.

Ekaterina Dorozhko, ruska manekenka, je pokazala veliku hrabrost kada je odlučila ostaviti sve te radi ljubavi krenuti na drugi dio svijeta. Nije ni slutila šta će joj se desiti.

Doroshko je počela izlaziti sa Luizom Adrianom dok je sada iskusni napadač igrao za Spartak iz Moskve poslije sjajnih partija u Shakhtaru iz Donetska i neslavne avanture u Milanu.

S obzirom da je počela izlaziti, a zatim i udati se za tamnoputog fudbalera, u Rusiji se takvav čin smatrao izdajom zbog čega je prošla kroz pravi pakao.

Adriano i Dorozhko su u braku bili manje od godinu

Njih dvoje su otišli živjeti u Brazil kada je Adriano odlučio da potpiše za Palmeiras, a ubrzo nakon toga su se i vjenčali.

"Svakodnevno dugo vremena, dobivala sam poruke u kojima su mi željeli smrt, željeli bolest mojim roditeljima i obećavali da će me pronaći, pretući i mnoge druge strašne stvari jer sam udata za crnca. Sretna sam jer imam čelične živce i prestala sam obraćati pažnju na to", govorila je Doroshko na ljeto 2020. godine.

Oglasi

Međutim, iako je bila ludo zaljubljena nije ni slutila šta joj Brazilac radi iza leđa. On je našao drugu, a naivna Ruskinja je platila skupu cijenu.

Adriano ju je na kraju izbacio iz kuće te je u svoj dom doveo drugu ženu Lumu Simoes s kojom se u međuvremenu vjenčao te čekaju drugo dijete.

"Nisam tužna što sam izbačena iz kuće, situacija je bila puna tenzija, ali sada je sve čisto", poručila je Ruskinja.

Nakon toga je poručila da njen naredni idealni muškarac mora biti bogat jer niko nije savršen pa tako i ona: "Neću se pretvarati da sam savršena."

I nije joj dugo trebalo. Svoju sreću je pronašla u 20-ak godina starijem muškarcu s kojim redovno objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Sa druge strane Adriano kojeg se ljubitelji sjećaju po pet golova na jednom meču Lige prvaka koje je zabio Bate Borisovu kao napadač Shakhtara, trenutno nastupa za Internacional te uživa u svojoj ljubavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije