El Mundo: Sepp Blatter je imao aferu sa Irinom Shayk

El Mundo: Sepp Blatter je imao aferu sa Irinom Shayk

M. Skaka

Nevjerovatne vijesti donose tabloidi iz Španije naime, nakon što je Sepp Blatter svojom ostavkom ispunio naslovnice svjetskih medija, sada ga je El Munddo imenovao i kao bivšeg ljubavnika Irine Shayk.

Blatter trenutno ima 79 godina, a El Mundo javlja da je aferu sa Irinom Shayk imao nakon što je okončao vezu sa teniserkom Ilonom Boguskom, a prije nego što je zaveo pedesetogodišnju Lindu Barras.

Poljsku teniserku, prijateljicu njegove kćerke Corinne je Blatter viđao u periodu od 1995. do 2002. godine, a ponovo nakon kratkog braka sa krotiteljicom delfina Graziellom Biancom, također kćerkinom prijateljicom.

Dosta kasnije je predsjednik FIFA-e upoznao Švajcarku Lindu Barras, tek 2014. godine.

Glasnogovornik Irine Shayk još uvijek nije dao komentar na ovu priču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti