Otkriven razlog zbog kojeg je Irina 'nogirala' Ronalda

Ruskinja je imala šta vidjeti...

Otkriven razlog zbog kojeg je Irina 'nogirala' Ronalda

Napokon je otkriven razlog zbog kojeg je ruska manekenka Irina Shayk raskinula dugogodišnju vezu s najboljim fudbalerom svijeta za 2014. godinu, Cristianom Ronaldom. 

Ovaj poznati par je raskinuo petogodišnju vezu početkom ove godine. Za javnost su izjavili kako se radi o dogovornom razlazu. Međutim, britanski tabloidi pišu kako je Ruskinja zapravo „nogirala“ Ronalda nakon što je na njegovom mobitelu otkrila brojne poruke "nepoznatih dama".

"Dugo mu je vjerovala, ali taj put se osjećala potpuno iznevjerenom i izdanom", kazao je neimenovani izvor za Sun. Isti tabloid tvrdi da je ruska manekenka primila telefonski poziv od strane nepoznate žene koja joj je otvoreno rekla da flertuje sa zvijezdom Real Madrida. Nakon te informacije, Shayk je iskoristila priliku i "kulturno zavirila" u Ronaldov mobitel. Imala je što vidjeti. Odmah se suočila s Ronaldom, ali ovaj je isprva prešutio da je vara.

"Nakon što mu je otkrila da je pogledala u njegov mobitel, odgovorio je da se samo dopisuje s nekim ženama. Nije mu povjerovala, odmah je napustila kuću i odlučila prekinuti vezu", rekao je nepoznati izvori za Sun.

Shayk je navodno trenutno u vezi s američkim glumcem Bradleyjem Cooperom (40). Prošlog tjedna u New Yorku papparazziji su ih snimili kako razmjenjuju poljupce, ali atraktivna Ruskinja nije željela ništa komentarisati, a prošle sedmice je obrisala sve poveznice s Ronaldom na Facebooku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti