Elina Svitolina otkrila "previše" u novoj reklami

Spojila ugodno s korisnim

Elina Svitolina otkrila "previše" u novoj reklami

E. Čaušević

Decembar je mjesec u kojem teniseri i teniserke imaju priliku da se malo odmore pred žestok početak nove sezone u januaru naredne godine.

Svoj odmor Elina Svitolina nije iskoristila da otputuje na neko egzotično mjesto, već da završi svoje poslove oko sponzora. Ova zanosna teniserka snimila je novu reklamu za XXL magazin u kojoj je otkrila više nego inače.

Ovaj Ukrajinka je u sada već prošloj sezoni bila na korak od toga da postane najbolja teniserka svijeta što će joj sigurno biti cilj već u narednoj godini. Nova sezona za Svitolinu počinje već 1. januara 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi