"Djeca će mi plakati u Ferrariju kad vide šta im majka radi da ih prehrani"

Bokserica mjesečno zaradi 30.000 funti

"Djeca će mi plakati u Ferrariju kad vide šta im majka radi da ih prehrani"

A. Čaušević

OnlyFans je postala jedna od najpoznatijih platformi na svijetu, iako nije nastala s idejom generisanja sadržaja za odrasle, to je ono što se na njoj najviše konzumira. 

Neki korisnici koji na ovoj platformi postavljaju sadržaj mogu reći da žive samo od prihoda koji ostvaruju od svojih objava, za koje drugi plaćaju pretplatu da bi im pristupili.

Dosta je osoba sa velikim brojem pratitelja na Instagramu koji su odlučili prijeći na OnlyFans kako bi povećali svoj prihod. Jedna od njih je i bokserica Elle Brooke koja ima 700.000 pratitelja na Instagramu, gdje također postavlja fotografije u donjem rublju i to oskudno odjevena.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CtUSKR8oLg8/?hl=en[/instagram]

Nedavno je je bila u centru pažnje jer je "izjavila" svoju ljubav Pepu Guardioli, nazvavši španskog trenera "jako zgodnim". "Sada je zgodniji nego kad je imao kosu. On je poput španjolskog kralja!", komentarisala je Brooke.

Sada je Britanka poručila da se nimalo ne srami onoga što radi na OnlyFansu te da zahvaljujući onome što zaradi na platformi vodi visok stil života.

Oglasi

"Moja djeca će moći plakati u Ferrariju kada saznaju što je njihova majka radila i na šta je bila spremana da učini da ih uzdržava", rekla je tokom intervjua za Talk TV.

Manekenka je napustila studij prava na Univerzitetu Southampton kako bi se dušom i tijelom posvetila uploadanju seksualnog sadržaja za odrasle.

"Radim stvari koje su puno grotesknije. Pornografija. Bilo što, ali sve to želim raditi. Stvarno to volim i jako sam dobra u tome."

"Znate, mogla bih biti dobar advokat. Da. Ali da li sam također uspješna u drugim stvarima na snimcima i pred kamerom? Da," objasnila je Brooke.

Inače, ova 25-godišnjakinja za sada ima maskimalan učinak u ringu. U tri borbe upisala je isto toliko pobjeda, posljednji okršaj imala je u aprilu nakon pobjede nad Danielkom.

Osim što je poznata po boksu te zaradi od oko 30.000 funti mjesečno na OnlyFansu Brooke je i velika navijačica Manchester Cityja.

Top Komentari

Noname992
Jel ovo portal o sportu ili o bludu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi