Pep i njegovi dečki su to zaslužili: Prsata ljepotica se skinula u njihovu čast

Znala da je proslavi titulu

Pep i njegovi dečki su to zaslužili: Prsata ljepotica se skinula u njihovu čast

E. Škorić

Elle Brooke je bivša zvijezda filmova za odrasle koja je postala bokserka, a istovremeno je na OnlyFansu gdje pretplatnicima nudi svoje golišave fotografije i snimke.

Elle je srastvena navijačica Manchester Cityja i to je uvijek pokazivala, a sada je odlučila da Pepa Guardiolu i njegovu gardu počasti jednom vrućom fotografijom.

To je bio njen način da im čestita na osvojenoj tituli. City je, podsjećamo, postao prvak Engleske još u subotu nakon što je Arsenal izgubio sa 1:0 od Nottingham Foresta.

Plavokosa bomba (25) često diže puls obožavateljima svojim nestašnim fotografijama. I nije razočarala svojih 727.000 pratitelja na platformi, pozirajući u toplesu sa samo šalom Manchester Cityja koji je pokrivao gornji dio tijela.

"Mi kontrolišemo ovu ligu", napisala je u opisu uz drzak izraz lica.

Oglasi

Dobila je mnogo lajkova i lijepih komentara. Neki pišu da bi voljeli da budu na mjestu Cityjevog šala, da je prezgodna i da je jednostavno osoba koja ima čime da se pohvali.

Brooke je produžila svoj stoprocentni učinak u ringu nakon što je u aprilu pobijedila Danielku, ali je svoju pozornost ponovno usmjerila na nogomet u završnoj fazi sezone.

Ona planira u nedjelju na Etihadu doći da proslavi titulu Cityja protiv Chelseaja, a kao i uvijek privući će veliku pažnjim čim dođe na stadion.

Ko zna šta će nam prirediti u junu ako njen City osvoji Ligu prvaka, pošto Guardiolina ekipa 10. juna u Istanbulu igra finale protiv Intera, a sedam dana ranije bori se za trofej FA kupa sa gradskim rivalom Manchester Unitedom.

Oglasi

Sve u svemu, jedna posebna sezona za City, to je već sada jasno, ali cilj je tripleta i s obzirom kako igraju, to je stvarno realno da se očekuje. Naročito je to jasno sada kada su razbili Real Madrid sa 4:0 u revanšu polufinala Lige prvaka.

Građani danas dočekuju Chelsea od 17 sati, ali sada taj meč njima ne znači previše, no niti Chelseaju koji nema nikakve ambicije u završnici sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi