Poznata voditeljica se žali: Tri sata u lockdownu i već mi šalju fotografije penisa

Emma muku muči sa 'obožavaocima'

Poznata voditeljica se žali: Tri sata u lockdownu i već mi šalju fotografije penisa

Midhat Šljivak

Emma Louise Jones, voditeljica Leedsove televizije, privlači ogromnu pažnju zbog svog izgleda.

Atraktivna ljepotica sa bujnim atributima naravno ima brojne udvarače, ali mnogo je više onih koji prelaze sve granice kako bi osvojili Emmu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIvu7CQFAC7/[/instagram]

Nakon ulaska u novi lockdown Emma je podijelila svoje strahove za narednih nekoliko sedmica jer je već na početku lockdowna dobila neželjene fotografije.

"Tri sata od lockdowna i već su mi poslali neželjenu fotografiju penisa na društvenim mrežama. Ovo će biti dugih šest sedmica", poručila je ona.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCHEPtRFbiY/[/instagram]

Emma je i ranije imala sličnih problema sa zaluđenim fanovima i navikla je na ovakve stvari.

Top Komentari

Penderinos
Da manje pokazujes sise i guzice ne bi bilo ni slika penisa. Ljudi bi ti slali citate iz Kur'ana ili Biblije. Sta gratis to i dobiješ
11 2
Vrana
I ja cu joj sad poslati kad vec trazi i javno govori
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti