Leedsova voditeljica zatražila da joj provjere otkucaje srca, pa dobila hiljade poruka

Emma Jones izazvala pažnju

Leedsova voditeljica zatražila da joj provjere otkucaje srca, pa dobila hiljade poruka

M. Šljivak

Leeds United se vratio u Premiership nakon 16 godina, a sezonu su otvorili sjajnom utakmicom na Anfieldu protiv aktuelnog prvaka Liverpoola.

Na kraju je tim sa Elland Roada poražen sa 4:3, a posebno je emotivno utakmicu pratila već dobro poznata voditeljica Leedsove televizije Emma Louise Jones.

Nakon utakmice je na Twitteru dobila hiljade poruka, a sve je kriva njezina objava jer je pozvala navijače da joj 'provjere otkucaje srca'.

Tada je nastalo ludilo. Navijači su poslali na hiljade tweetova i svi su se ponudili da oni to naprave.

Nije nikakvo čudo zašto je to tako...

Top Komentari

Rajvosa2019
Mogli su nam i ubaciti kakav dobar pornic , da malo nabijamo misice na desnoj ruci / malo da proradi cirkulacija / mislim da je i to sport
11 1
DadiG
Šljivak, jesi li ti prevodio ili Googleta? Nije ni spomenula otkucaje a nije ni pozivala nego pitala. Bukvalno /pitala:” Ima li iko dostupan da mi pregleda srce “.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi