2

Komentari (2)

Dr.Lehrer
Ovog levata lozili za votku, cuj uvijek su u formi a piju vodku. Zato si ti zavrsio karijeru u drkanju na 20 tatarskih žena...
MaDaj
"Volio bi' da za Bosnu zaigra Ronaldo, Na svadbi da mi pjeva Amadeus Rambo, Volio bi' da nam djecu ne dijele po vjeri, Na TV da se vrate Šilja, Tom i Jerry, Volio bi' posijati dulum marihuane, Cugat' neku brlju što je stigla iz Tijuane, Volio bi' Ferarija kupiti na rate, Da u bašti osvane mi bušotina nafte, Volio bi' da naš narod ima bolju karmu, McDonald's da poslužuje ćevape i sarmu, Volio bi' da sa vlasti sjašu kriminalci, Džaba kad će uzjahati briselski seljaci "................... Samo neke od stvari koje bi ja VOLIO, a imaju isti prosjek mogucnosti kao i ove Frimpongove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.