Emotivna poruka Klasnića na Instagramu: Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu

Jasna poruka nekadašnjeg fudbalera

Emotivna poruka Klasnića na Instagramu: Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu

Endin Čaušević

Pandemija koronavirusa stvorila je veliki haos u cijeloj Evropi i još uvijek nije jasno kada će se sve to stabilizovati.

Veoma emotivnu poruku danas je na svom Instagram profilu objavio bivši hrvatski fudbaler Ivan Klasnić koji pripada onoj najrizičnihoh skupini jer je imao čak tri transplatacije bubrega.

Klasnić je izazvao dosta reakcija u komentarima nakon svoje objave, a oglasio se i njegov bivši saigrač Darijo Srna koji mu je pružio veliku podršku.

"Halo, ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu. Na žalost moj imuni sistem nije tako dobar kao tvoj, što je sigurno posljedica moje tri transplantacije bubrega! Molim te nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila. Liječnici i sav bolnički personal su dosegli svoj limit, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla", poručio je Klasnić.

On je još dodao da fotografija koju je objavio je nastala 2017. godine, te da trenutno nije u bolnici kako su mnogi to pomislili.

View this post on Instagram

Hallo, Ich bin einer von denen, die man Risikogruppe nennt. Leider ist mein Immunsystem nicht so stark wie deins, dass könnte an der Tatsache liegen das ich mehrere Nierentransplantationen hinter mir habe! Bitte sei nicht so ignorant und beherzige die aktuellen Regeln. Die Mediziner und das Krankenpersonal sind am Limit. Machen wir ihnen nicht unnötig noch mehr Arbeit. ————————— 🇭🇷 Halo, ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu. Na žalost moj imuni sistem nije tako dobar kao tvoj, što je sigurno posljedica moje tri transplantacije bubrega! Molim te nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila. Liječnici i sav bolnički personal su dosegli svoj limit, nemojmo im praviti još vise nepotrebnog posla!!! #flattenthecurve #keepcalm #stayhome #stayhealthy #killer ➡️➡️➡️. PHOTO: 17.10.2017. ⬅️⬅️⬅️

A post shared by Ivan Klasnic (@ivanklasnic17) on

Top Komentari

doktor123
Causevicu debilu jedan glupi maloumni, kakav si ti k***c od novinara. Nije mi jasno ko te i dalje drzi u ovom poslu. Mogao si odmah na pocetku teksta napisat da je slika iz 2017. godine. Ne zna se ko je gluplji, ti ili Klasnic sto na ovaj nacin objavljuje sliku.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti