Klasnić: Moram se boriti zbog svoje kćerke i porodice

Prolazi ponovo kroz težak period

Klasnić: Moram se boriti zbog svoje kćerke i porodice

Endin Čaušević

Nekadašnji hrvatski fudbaler Ivan Klasnić prolazi kroz pravi pakao s obzirom da će ponovo morati na transplantaciju bubrega.

Klasnić je 2007. godine imao problema sa bubregom nakon čega je uradio transplataciju, ali su se nažalost isti problemi pojavili i ove godine. To će biti treći put da nekadašnji igrač Werdera treba novi bubureg, a za Dnevnik.hr priznao je da proživljava veoma teške dane.

"Na dijalize idem svaki drugi dan, ali mislim da je to moja sudbina. Ja sam znao kada sam napravio drugu transplataciju da opet moram još jednu, ali to je život i ne mogu to da promijenim. Moram se boriti za svoju kćerku i porodicu koja je uvijek uz mene", rekao je Klasnić.

Hrvatski fudbaler priznao je da dobija veliku podršku od svojih prijatelja, ali i fanova. Klasnić je dodao da su mu mnogi ponudili svoj bubreg, ali da je to previše komplikovana operacija da bi se uradila za tako kratko vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi