Sličica Phila Jonesa izazvala pažnju: Šta je čudno na njoj?

Navijači se oglašavaju na Twitteru

Sličica Phila Jonesa izazvala pažnju: Šta je čudno na njoj?

Tri mjeseca su ostala do Svjetskog prvenstva u Rusiji, a mnogi ovih dana skupljaju legendarne Panini sličice. Jedna sličica privukla je posebnu pažnju kod navijača širom svijeta. 

Radi se o sličici defanzivca Manchester Uniteda Phila Jonesa. On je poznat po tome što ima milion faca, tako da je mnogima čudno kada ga vide bez ijedne grimase na licu i izgleda im neprepoznatljivo.

Njegova sličica u dresu reprezentacije Engleske izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Mnogi smatraju da Jones uopšte ne liči na sebe na fotografiji, a neki misle da je stavio šminku. Ipak, jedina istina je na kraju ta da navijači nisu navikli vidjeti Jonesa u 'normalnom' izdanju, a da na fotografiji ne liči na sebe baš i nije istina.

Podsjetimo, Jones vjerovatno neće biti dio reprezentacije u Rusiji jer ima velikih problema sa povredama, ali ipak se našao u Paninijevom albumu. Da li je to pozitivno ili negativno na kraju za njega, procijenite sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi